Despre noi

Magazin De Electronice și Sisteme Audio 

Magazinul de electronice și sisteme audio profesionale Valmari.ro a început activitatea cu acest profil în anul 2001 și a oferit încă de la început cele mai bune prețuri în domeniu.

În anul 2005, magazinul de electronice și sisteme audio profesionale Valmari.ro a devenit importator direct și distribuitor autorizat pe piața din România al sistemelor de sonorizare Vlliodor, astfel reușind să mențină aceste prețuri accesibile pentru dumneavostră. 

Magazinul de electronice și sisteme audio profesionale Valmari93 din Ploiesti, str. Mărășești, nr. 12 are următorul program:

L-V: 09:00-18:00

S: 09:00-14:00

D: Inchis


Comenzi on-line: NON STOP

 

Vă așteptăm cu o gamă largă de produse electronice și sisteme audio: boxe, stații, microfoane, jocuri de lumini, gama auto, aparate de măsură, cabluri, cât și produse de conectică.
La noi, vă așteaptă un sortiment de peste 500 de articole electronice și sisteme audio profesionale, suporți, jocuri de lumini și lasere, boxe, stații și microfoane profesionale.

Magazinul nostru de electronice și sisteme audio oferă transformatoare, conectori, cabluri, leduri și cea mai variată gamă de telecomenzi.

Telefonul la care răspunde întotdeauna cineva, în timpul orelor de lucru, la magazinul de electronice și sisteme audio Valmari93 din Ploiești este: mobil 0723.385.128 sau fix 0244.597.478/0371.490.670.

Pentru orice informații suplimentare legate de activitatea nostră, precum și solicitări de oferte sau oportunități de colaborare, ne puteți scrie pe adresa de e-mail contact@valmari.ro.

Aici vă așteaptă personal cu experiență și bineînțeles pasionați de electronică și sisteme audio.
Nu ezitați să ne contactați telefonic pentru orice întrebare.

 

Magazinul de electronice și sistme audio Valmari.ro vă asigură cel mai bun raport preț/calitate, fiind importator direct al sistemelor audio profesionale.

Magazinul de electronice și sisteme audio Valmari.ro oferă garanție la toate articolele comercializate.


Magazinul de electronice și sisteme audio Valmari.ro asigură, de asemenea, consultanță profesionala și sigură.
În Magazinul de electronice și sisteme audio Valmari93, cât și în magazinul nostru online puteți achita folosind cardul.


Managerii magazinului de electronice și sisteme audio Valmari au o experiență de peste 15 ani în comerțul cu articole electronice și peste 10 ani în comerțul cu sisteme audio profesionale.