Termeni și condiții

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Valmari.ro.

Site-ul Valmari.ro este operat de societatea SC Valmari 93 SRL, cu punctul de lucru în Str. Mărășești, nr. 12, Ploiești, Prahova, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J29/2394/1993. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Valmari.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți, de asemenea, de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a îl cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Valmari.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul Valmari.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda


În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care il deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Valmari.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Valmari.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Valmari.ro, sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Valmari.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Valmari.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legatură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@valmari.ro

Anexa Nr. 1

Procedura de despăgubire

  1. Termenul de plată a despăgubirilor este de maxim 30 de zile calendaristice de la data soluționării reclamației, plata făcându-se prin transfer bancar în contul specificat de client.
  2. În cazul în care coletele prezintă urme de deteriorare, clientul are obligația de a reclama acest lucru în prezența curierului, numai în acest mod putând fi despăgubit de Valmari.ro în eventualitatea găsirii produselor defecte în interiorul acestora. Dacă clientul nu face reclamația în prezența curierului, Valmari.ro este absolvit de orice eventuală despăgubire.

Puteți solicita returul produselor livrate dacă vă aflați în una dintre situațiile de mai jos:

Procedura de urmat, în orice caz, este următoarea:
Solicitarea de retur se face prin completarea formularului din pagina Returnări, în urma căreia veţi fi contactat în urmatoarele 24 de ore cu instrucţiunile despre ce să faceţi în continuare.

1.      Produse nefuncționale în primele 24 de ore de la recepție sau colete ce prezintă deteriorări

Dacă produsul primit este nefuncțional în primele 24 de ore de la recepția efectivă,  ridicarea de la sediul Valmari 93 sau recepția la domiciliu prin curier - puteți reclama acest lucru și solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandam să refuzați recepția lor.

2.      Produse ce v-au fost livrate greșit

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur și transport ale produsului corect vor fi suportate de Valmari.ro.

3.      Produse defecte în perioada de garanție

Produsele care prezintă defecte în perioada de garanție vor fi returnate la punctul de lucru din Str. Mărășești, nr. 12, Ploiești, Prahova.
Returnarea produselor defecte aflate în perioada de garanție în cazul în care vor fi returnate prin alte mijloace decât predarea personală la sediu, costurile de transport vor fi suportate de către client.
NOTĂ 
În toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului de către Valmari.ro.

4.      Produs ce nu este conform cu specificațiile de pe site

Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veți plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Valmari.ro.


Informații despre livrare


Livrarea este gratuită pentru comezile mai mari de 150 de lei în limita zonelor acoperite de partenerii logistici. Costul pentru kilometri suplimentari va fi suportat de către client. Livrarea în zilele de sâmbătă nu este garantată.

Comanda Dvs. se livrează între 2 și 5 zile lucrătoare.